Slide background

Què és EDUCAMOS?

21 Setembre, 2020

Educamos és una plataforma integral de gestió col·legial i educativa que funciona a través de web i APP pròpia, que pretén donar solució a tots els processos organitzatius i comunicatius que es donen en el dia a dia d’un centre educatiu. El nostre centre està en constant evolució de la mà de les noves tecnologies i coneixem la importància d’estar comunicats a diari amb les famílies. En ser bidireccional, la comunicació és ràpida i senzilla.

En Educamos podran vore les absències, qualificacions, incidències, inscripcions, esdeveniments, missatges, etc.

Per tal d’accedir a la plataforma, el centre li proporcionarà un usuari i una contrasenya. Si no pot accedir-hi, pot ser per diversos motius:

  • No ha rebut el seu usuari i contrasenya.
  • Els seus paràmetres d’accés ja no són vàlides per haver excedit el termini establert per al primer accés després de la seua generació o renovació.
  • El seu usuari ha estat bloquejat per excessius intents d’accés amb contrasenya incorrecta o per més d’un mes d’inactivitat.
  • Ha extraviat o dubta de l’usuari i/o contrasenya.

Si li ha passat algun d’aquests casos, sol·licite la renovació d’usuari i contrasenya en la secretaria del col·legi a través del correu secretaria.gandia@escolapiosbetania.es.

El temps de validesa d’aquests paràmetres està limitat al termini que s’indica en el full informatiu de les noves claus.

En el primer accés a la plataforma se li requerirà modificar l’usuari i contrasenya per a poder seguir fent ús d’aquest servei. A partir d’aquest moment i excepte que se li sol·licite nova generació o cessament com a usuari de la plataforma, el temps d’accés serà indefinit.

RECUPERAR CLAUS D’ACCÉS

En la pàgina d’accés a la plataforma https://epgandia-escolapios-gandia.educamos.com/, en el formulari d’inici de sessió, tens un enllaç anomenat He oblidat les meues claus d’accés que et permetrà regenerar una nova contrasenya de caràcter provisional.

 

VÍDEOS EXPLICATIUS ACCÉS A EDUCAMOS

[Youtube video: para poder visualizar este contenido debe activar las cookies No Necesarias]        


Compartir en xarxes socials:

Facebook Twitter LinkedIn Email

CALENDARI

Octubre 2022

LMXJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Nº Visites: 9627408

Antics Alumnes

DESTACATS