Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

UNA HISTÒRIA DE “REPLEGA DE TAPS” ( i ARA TAMBÉ DE MÒBILS)


14 d'Octubre de 2015

Estimades famílies, com bé sabeu, l’any passat vam començar l’arreplegada de taps per reciclar-los i així obtindre ingressos econòmics per destinar a diferents projectes de solidaritat i  Acció Social. En un primer contacte amb una empresa local, vam obtindre la quantitat de 7,60 euros per 80 Kg. d’aquest plàstic. Aquesta experiència ens va desmotivar al grup de Moviment Calassanç que ens encarregarem de la gestió, encara que anàrem a un supermercat i compràrem berenar per al Centre d’Acollida de Persones sense sostre de Càritas.

 

 La constància de Alfredo Ibañez,  va fer que es posara en marxa i trobar una empresa que ens pagara d’una millor forma el plàstic i buscar col·laboradors per a tal fi. Així, Alfredo contactà amb  Construcions Bañuls i es va oferir per portar els taps a Ibi on hi ha una planta de reciclatge. Un dia de juliol i com podeu veure a les fotografies, carregaren el camió per portar tots els taps que heu dut durant el curs i el passat 8 d’octubre ens arribà un ingrés de 109’4 euros que destinarem a comprar menjar per a diferents institucions. Volem agrair a totes les persones que col·laboreu i feu possible aquest projecte que vol conscienciar-nos a tots amb gestos senzills. Per tal motiu ara arrepleguem també Mòbils i el projecte continua... gràcies al teu gest.


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Desembre 2016

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

El temps en Gandia

Nº Visites: 2564284

L'Any amb Calassanç

"1. Tiene que saber que aquí corren tan pocas limosnas y tenemos tantas deudas que pagar que no sólo no podemos ayudar a la casa de Frascati, sino ni siquiera suplir sus deudas, de forma que es necesario que se ayuden a sí mismos de la mejor manera que puedan:, si son demasiados, manden fuera a alguno y no permanezcan sino los necesarios. No tenemos sal si no la compramos y no tenemos dinero para comprarla. Si no saben mantener la casa padezcan algo, y así experimentarán qué quiere decir ser pobre de la Madre de Dios (Al P. Bandoni, Frascati, 1272-1629). 2. Me agrada que insistan en las matemáticas sin dejar por ello el estudio de las virtudes: la perseverancia conduce al triunfo. Estamos tan cargados de Misas que no es posible atenderles. No puede ser que no encuentren ahí algún bienhechor que les dé la limosna necesaria para comprar aquellos dos libros. Dios bendito haga progresar sus estudios para mayor gloria suya. Deo gratias (Al P. Morelli, Florencia, 2302-1634). 3. Por ahora, los alumnos en el noviciado los mantiene la Religión donde no pagan alquiler de casa ni gastos (Al P. Sorbino, Cesena, 2303-1634). 4. Espero no se olvide de hacer oración para que Dios bendito, por medio de Su Santidad Inocencio X, resuelva cuanto antes lo que le parezca conveniente para mayor gloria de Su Divina Majestad (Al P. V. Berro, Nápoles, 4313-1645)."

Destacats