Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

LES FAMÍLIES DEL COL·LEGI COL·LABOREN AMB ITAKA


5 de Juny de 2015

Aquest diumenge hem pogut gaudir d’un dia en família, organitzat per l’ACPA del col·legi. A més de les paelles, els jocs infantils i un ambient de festa i confraternització, també participarem d’una tenda solidària en favor de la fundació Itaka Escolapis. Amb  els joguets i articles de tot tipus que entre tots vam portar, hem arreplegat 263€ pels projectes d’Itaka.Però el més important és el fet de tenir presents les diferents realitats en les que treballem els escolapis.


Reservar un raconet com aquest en un dia de festa és fer-nos conscients del treball que fem els escolapis per tal d’aconseguir un món amb menys desigualtats.


Itaka comença amb la sensibilització als nostres col·legis, materials de campanyes per la pau, oferint voluntariat pels nostres alumnes... promou la solidaritat i col·labora per tot el món amb les diferents realitats que trobem els escolapis allà on arribem.En concret, després de la darrera visita a Indonesia, els pares Daniel Hallado i Carles Such han comprovat que l’ajuda que ha estat enviant Itaka és fonamental per poder atendre els xiquets d’Atambua.


El que arribe a partir d’ara ho faran servir per tal de potabilitzar l’aigua d’un pou situat al terreny on construiran l’internat.Des d’Itaka ens agraeixen a tots, en nom del xiquets de tot el món, per construir Escola Pia, regne de Déu, fraternitat universal


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Gener 2017

LMMJVSD
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

El temps en Gandia

Nº Visites: 2679971

L'Any amb Calassanç

"1. De lo que se dice de algunos de esa casa que no se preocupan de la perfección religiosa, estén seguros que atesoran para sí mismos la ira, y pronto, con la ayuda del Señor, se darán cuenta de esto:, no saben lo que importa procurar ahora la perfección, dado el poco tiempo que tenemos:, el Señor se lo hará comprender (Al P. Cherubini, Narni, 578-1627). 2. Eso mismo de sustituir en una escuela por ausencia de un maestro lo he hecho yo a menudo y no he perdido con ello crédito alguno ante los seglares. En cambio, entre nuestros religiosos, cuando uno llega a Superior de una casa, parece que queda libre para siempre de dar escuela y es una gran tentación por la que muchos de los nuestros se han dejado vencer (Al P. Fedele, Nápoles, 2798-1638). 3. Oigo también que mandan a Roma al H. Juan Bautista de la Estrella, con lo cual muestran poca prudencia y poco amor a la Religión, pues mandan a Roma a sujetos que les parecen inquietos o pocos útiles para sus casas, mientras que en Roma tendrían que estar las personas de mayor virtud y prestancia de toda la Religión:, pues de esta casa, que está a la vista del Pontífice y de los Cardenales, debe salir el buen nombre de la Religión. Considere, pues, V.R. qué afecto tiene a la Religión quien manda a la casa de Roma a los religiosos más inquietos y más imperfectos que tiene (Idem). 4. Espero que Dios bendito dé a V.R. y a sus compañeros espíritu y fervor incluso hasta el derramamiento de la sangre para superar todas las adversidades que puedan suceder (Al P. Conti, Nikolsburg, 4089-1643). 5. Procure V.R. ayudar al prójimo en toda ocasión y de todas las formas posibles, ya que así demostrará que ama verdaderamente a Dios (Al P. Novari, Litomysl, 4085-1643)."

Destacats