Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

VIATGE A IRLANDA


23 de Març de 2015

CRÒNICA D'UN VIATGE

.

Dilluns, 23 de marc

 

Hem començat  la nostra immersió en la llengua anglesa amb el  viatge a Atlhone (Irlanda). Vam arribar diumenge per la vesprada i els nostres alumnes es van instal·lar amb les seues famílies d'acollida. Els alumnes estan molt contents amb la benvinguda. Aquest matí han tingut la seua primera classe i per la vesprada hem gaudit d'una visita al castell i d'un joc per conèixer la ciutat...

 

Dimarts, 24 de març

 

Segon dia a Atlhone. Pel matí hem tornat a classe amb els alumnes d'Irlanda. Ens han introduït en el menjar típic d'aquesta regió. Per la vesprada hem anat a Athenry per gaudir d'una activitat molt divertida. Hem fet una competició de tir amb arc, així com una d'un laberint. Per finalitzar ens hem translladat a l'edat Mitjana amb roba d'època i hem escoltat  la història de la regió. Fins ací, el profitós segon dia. Encara ens en queden tres per disfrutar d'aquesta experiència.

 

 

Dimecres, 25 de març

 

Tercer dia a Athlon. Hui els alumnes han atés les seves classes a l'Acadèmia Shanon com tots els matins. De vesprada, han realitzat un concurs fotogràfic al voltant de la ciutat. Continuen gaudint d'una bona experiència que els permet conéixer la llengua i cultura angleses.

 

 

Dijous, 26 de març

 

Avui és ja l'últim dia a Athlon. Molts dels nostres alumnes desitjarien quedar-se uns dies més: sembla que els ha agradat l'experiència!! Han anat a classe de matí i  han rebut premis al millor projecte, a l'alumne amb major participació, ... De vesprada hem anat a la bolera i hem donat el premi del concurs fotogràfic que realitzaren ahir. Demà ja els ho podran contar ells de primera mà. Esperem hagen gaudit d'aquesta oportunitat que se'ls ha brindat!!

 

...

 

 


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


El temps en Gandia

Nº Visites: 2546303

L'Any amb Calassanç

"1. Mandará de mi parte que todos los Hermanos, tanto clérigos como operarios, hablen de rodillas no sólo al Superior sino también a los otros sacerdotes (Al P. Costantini, Nursia, 742-1627). 2. A mí me gustaría la del Rossolini (la casa) por estar más alejada de donde hay mujeres (Al P. Castilla, Frascati, 743-1627). 3. Deseo que aprenda en el menor tiempo posible las matemáticas y la escritura porque con el beneplácito común tengo intención de introducir las escuelas en Venecia (Al P. Morelli, Florencia, 1925-1632). 4. Si bien dice V.R. que tiene pocos sujetos, tendría que tratarlos de tal manera que quienes tienen talento para realizar dos oficios no los ocupara sólo en uno, porque así es como se debe obrar en la necesidad:, hay gran diferencia en el gobierno de una casa si se sabe encargar los oficios según el talento de cada uno, cosa que se tendría que hacer en todas las casas, sobre todo si los Superiores tuvieran el celo que deben tener los nuestros (Al P. Fedele, Nápoles, 2983-1638). 5. Vuestra Caridad hizo un acto de gran perfección y humildad al renunciar al título de clérigo y por tanto de sacerdote:, si Vuestra Caridad hubiese sabido conservar semejante acto hasta el final de su vida, hubiese conseguido un premio muy grande en el Paraíso, pero ahora que se arrepiente de haber hecho un acto de tanta perfección, tentado del enemigo no cesa de importunar en deshacer ese acto (Al P. Martorelli, Nápoles, 4069-1642)."

Destacats