Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

PROGRAMA DESPERTA


11 de Febrer de 2014

El Dilluns 10 de Febrer de 2014 van realitzar unes proves  dins del Programa Desperta, iniciativa d’Ortoxama (Clíniques de Psicologia, Logopèdia i Pedagogia) i la Universitat Politècnica, del campus de Gandia. L'objectiu del Programa Desperta és detectar les aptituds de l'alumnat, ja que els estudiants d'avui són els nostres universitaris i empresaris del demà. Açò comporta d'una banda, conèixer les habilitats mentals de les quals disposa cada alumne per a després, a partir d'elles i des de la innovació pedagògica, iniciar estratègies que els permeten crear unes mentalitats obertes i flexibles adaptades a les necessitats del mercat laboral.


Per a açò, s'han dissenyat unes proves específiques en les següents àrees:


Àrea de l'atenció i memòria:

 
Repercuteixen de forma significativa en la nostra execució tant en tasques acadèmiques com a laborals.


Àrea lògic-matemàtica i verbal


Defineixen el perfil vocacional permetent preparar-los per a un futur que millore les seues possibilitats.


Àrea de la creativitat


Desenvolupar-la permet aprendre a veure el món que els envolta de forma àmplia, divergent i amb una originalitat i flexibilitat que es requereix en l'acompliment professional.


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Desembre 2016

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

El temps en Gandia

Nº Visites: 2564876

L'Any amb Calassanç

"1. Tiene que saber que aquí corren tan pocas limosnas y tenemos tantas deudas que pagar que no sólo no podemos ayudar a la casa de Frascati, sino ni siquiera suplir sus deudas, de forma que es necesario que se ayuden a sí mismos de la mejor manera que puedan:, si son demasiados, manden fuera a alguno y no permanezcan sino los necesarios. No tenemos sal si no la compramos y no tenemos dinero para comprarla. Si no saben mantener la casa padezcan algo, y así experimentarán qué quiere decir ser pobre de la Madre de Dios (Al P. Bandoni, Frascati, 1272-1629). 2. Me agrada que insistan en las matemáticas sin dejar por ello el estudio de las virtudes: la perseverancia conduce al triunfo. Estamos tan cargados de Misas que no es posible atenderles. No puede ser que no encuentren ahí algún bienhechor que les dé la limosna necesaria para comprar aquellos dos libros. Dios bendito haga progresar sus estudios para mayor gloria suya. Deo gratias (Al P. Morelli, Florencia, 2302-1634). 3. Por ahora, los alumnos en el noviciado los mantiene la Religión donde no pagan alquiler de casa ni gastos (Al P. Sorbino, Cesena, 2303-1634). 4. Espero no se olvide de hacer oración para que Dios bendito, por medio de Su Santidad Inocencio X, resuelva cuanto antes lo que le parezca conveniente para mayor gloria de Su Divina Majestad (Al P. V. Berro, Nápoles, 4313-1645)."

Destacats