Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


30 de Juny de 2016
25 ANYS DESPRÉS, EXALUMNES GENERACIÓ 1990-91

25 ANYS DESPRÉS, EXALUMNES GENERACIÓ 1990-91

Els dissabte 25 de juny es retrobaren els antics alumnes que finalitzaren els seus estudis al nostre col·legi en la promoció 1990-91. Visitaren l’església i el centre, descobriren els canvis a les aules, als corredors i a la resta de dependències: menjador, sala de dansa, laboratoris, biblioteca... Després, gaudiren d’un dinar de germanor on es contaren i recordaren les anècdotes viscudes 25 anys abans.


29 de Juny de 2016
AQUESTA HISTÒRIA ACABA AMB EL FESTIVAL

AQUESTA HISTÒRIA ACABA AMB EL FESTIVAL

De nou finalitza el curs amb el festival protagonitzat per cadascun dels cursos d’Infantil i de Primària. Enguany el tema central ha estat el de músiques del món i d’aquesta manera hem pretès eixir a l’encontre de qualsevol persona siga d’on siga. El mateix acte serví per a reconèixer el treball dels alumnes de Primària i de Secundària que han estat mereixedors dels Premis al Rendiment Acadèmic i de les Mencions Honorífiques. La nit acabà amb un sopar de germanor organitzat per l’ACPA.


22 de Juny de 2016
CONCERT BENÈFIC ITAKA

CONCERT BENÈFIC ITAKA

L'objectiu d'aquest concert era doble, d'una banda era l'actuació final del cor de l'Escola Pia i de la Banda de Benirredrà, on vam vore els progressos dels alumnes i músics que durant un any han estat treballant durament per a aquest concert .

Però per altra banda l'objectiu del concert també era benèfic


16 de Juny de 2016
AUDICIÓ INSTRUMENTAL DE L’ESCOLA DE MÚSICA CALASSANÇ

AUDICIÓ INSTRUMENTAL DE L’ESCOLA DE MÚSICA CALASSANÇ

Els alumnes d'instrument de l'Escola de Música van realitzar el passat dilluns l'audició de final de curs. En ella van actuar els alumnes de diferents especialitats instrumentals, piano, guitarra, violí, clarinet, saxòfon, flauta, trompeta, trombó, bombardí i percussió. Finalment, per a  tancar l'acte, van tocar tots junts una peça.


16 de Juny de 2016
CELEBRACIÓ FI DE CURS 4t d’ESO

CELEBRACIÓ FI DE CURS 4t d’ESO

L’acte constava de tres parts: En la primera, el Pare Francesc Fuster va celebrar la Paraula, acompanyada pel nostre cor; en la segona sentirem els discursos d’Elena Mengual, Javier Hermoso i Héctor Marzal, seguits d’unes paraules d’Isabel Gadea, professora de Primària i Alfredo Marcos, el qual començà a treballar al centre alhora que el alumnes iniciaven l’etapa de l’ESO


30 de Maig de 2016
GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

Després d'un any intens de treball i estudi, ha arribat el dia de la Graduació. Un acte molt emotiu en el qual s'han fet palesos els diferents moments narrats pels seus protagonistes, els alumnes Anna Barres, Silvia Alonso i Belén Tarrasó. Després han estat dos pares, Rosa Pastor i Jose Antonio Navarro i, finalment, una professora: Graciela Pedro. Dos alumnes han estat guardonats amb la Menció Honorífica per la seua trajectòria personal, acadèmica i humana al centre: Alberto Segura i Belén Tarrasó. I, finalment, una convicció: SOU ESCOLAPIS PER SEMPRE!


21 d'Abril de 2016
EIXIDA GRANJA ESCOLA, 3 ANYS INFANTIL

EIXIDA GRANJA ESCOLA, 3 ANYS INFANTIL

El passat dijous 14 d’abril, els alumnes de 3 anys vam fer la primera eixida cultural!! Acompanyats de les nostres mestres, vam visitar la Granja Escola de Benigànim.

Vam gaudir d’un meravellós dia de primavera realitzant tots els tallers que ens havien preparat:  vam fer  pa...


21 d'Abril de 2016
EIXIDA BIOPARC, 4 ANYS INFANTIL

EIXIDA BIOPARC, 4 ANYS INFANTIL

Els alumnes de 4 anys de l’Escola Pia de Gandia van visitar el BioParc de València. Allí tots van poder gaudir d’una gran experiència amb l’objectiu de transmetre l’estima i el respecte per la natura. Vos mostrem algunes de les imatges recollides: Lleons, lleopards, hipopòtams, cocodrils, elefants, girafes i molts animals més.


21 d'Abril de 2016
EIXIDA OCEANOGRÀFIC, 5 ANYS INFANTIL

EIXIDA OCEANOGRÀFIC, 5 ANYS INFANTIL

El dijous, 14 d’abril anàrem d’excursió a l’Oceanogràfic  de València.

Van gaudir molt veient  els animals marins com ara els dofins, taurons, peixos de colors, meduses, etc.

Ací podeu veure algunes de les fotos que ens vam fer  aquest dia.


19 d'Abril de 2016
GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES TERCERES JORNADES DE PORTES OBERTES DE L’ESCOLA PIA DE GANDIA

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES TERCERES JORNADES DE PORTES OBERTES DE L’ESCOLA PIA DE GANDIA

El passat 16 d’abril a les 10,30 hores s’inauguraren les terceres Jornades de Portes Obertes. Més de 200 persones, pares i mares, futurs alumnes, es reuniren a l’Església de l’Escola Pia per tal de rebre la introducció. Posteriorment, es dividiren en diferents grups per etapes: Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat i professores i professors anaren explicant el Projecte Educatiu del centre així com les diferents instal·lacions que té el centre...


Calendari del Mes


Gener 2017

LMMJVSD
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

El temps en Gandia

Nº Visites: 2663958

L'Any amb Calassanç

"1. Me desagrada que el H. Ángel haciendo bien a los demás se haga mal a sí mismo, al no procurar ser más humilde, más obediente y más devoto, y que no se enmiende con oraciones y mortificaciones, sino que se endurezca más. Es preciso acudir a la oración, y crea que Dios lo permite para mayor virtud de Vuestra Reverencia, pero dé gracias al Señor ya que no durará demasiado la aflicción (Al P. Cananea, Moricone, 139-1623). 2. Diga al p. Bernardino que procure con toda diligencia el aprovechamiento de los escolares en las letras y en el espíritu, que notarán enseguida el premio del ciento por uno, y a todos, que permanezcan vigilantes en la observancia de las reglas, que es lo que importa (Al P. Cananea, Frascati, 282-1625). 3. A nosotros nos ha de mantener en pie la confianza en Dios y no en los hombres:, procuremos servirlo y confiar en El, que nuestros asuntos irán bien (Al P. Castilla, Frascati. 388-1626). 4. He visto las cartas de Narni que manifiestan un gran conocimiento de nuestra pésima inclinación, y quien la conoce puede guardarse fácilmente de ella (Al P. Castilla, Frascati, 770-1628). 5. Por lo que me escribe el P. Bagnacavallo, veo que va a ser difícil introducir ahí nuestro Instituto:, haremos las diligencias posibles, y si no resultan pensaremos que no es voluntad de Dios, y, por consiguiente. seguro que no es conveniente para nosotros (Al P. Alacchi, Venecia, 1562-1631). 6. El verdadero libro en el que todos debemos estudiar es la pasión de Cristo, quien otorga el saber propio al estado de cada uno (Al P. Busdraghi, Nápoles 1563-1631). 7. Los caminos que tiene el Señor para conducir las almas al paraíso son todos santos y misteriosos, y todos son rectos con suma y paterna providencia, pero no deja a nadie sin cruz, que en algunos su sentido la hace muy pesada, pero con paciencia el espíritu encuentra gran suavidad. Vuestra Señoría tenga por cierto que todo el poder que tienen las medicinas lo reciben de la mano del Señor, quien en la santa comunión puede y con paciencia suele dar salud más perfecta que las mejores medicinas del mundo. Vuestra Señoría se encuentra sin el remedio de las medicinas quizás porque quiere que recurra a él como verdadero médico y medicina, pidiéndole le devuelva la salud y la alegría. Ande con fe viva y persevere en la petición. Que si le concede la salud será para su mayor gloria. Y si no se la concede, le dará paciencia, con la cual el Señor le proporcionará no sólo mérito grande, sino consuelo extraordinario (A la Sra. A. di Falco, Nápoles, 1565-1631)."

Destacats